Profil PVC Gealan

Oli Division foloseste doua tipuri de profile de la Gealan. Modelul S8000 IQ si S9000 IQ. Cunoscute pentru robustetea lor, profilele Gealan sunt recunoscute in Romania ca profile de calitate care ne ofera un confort termic sporit. 

Gealan Fenster Systeme este o companie producătoare de profile din PVC pentru uși și ferestre cu geam termoizolator din Germania, înființată în anul 1921. Compania este prezentă pe piața românească din anul 1994. Subsidiara din România a fost înființată în anul 1997 având ca obiect de activitate în prima fază, comercializarea produselor marca Gealan iar din 1999 a trecut la producție proprie. Compania deține în prezent (august 2009), o cotă de 30% din piața din România. Principalii concurenți pe piața locală de tâmplărie din PVC sunt Rehau, Veka și Profine

Gealan România deține un centru de producție în București și operează mai multe depozite, în București, Constanța, Cluj, Timișoara, Bacău și Craiova. În 2014 compania Gealan a fost cumpărată de grupul german Veka.

Profile Gealan

Profile de la Gealan cu 5 sau 6 camere. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) …

Ai intrebari ?

Ai intrebari si vrei sa intri in contact cu noi? Ne poti contacta dand click pe butonul alaturat. 

Derulează în sus
Translate »