Despre Noi

Oli Division a fost creata de catre dl. inginer Florian MITRICA. Pasiunea pentru tamplarie si dorinta de a oferii clientilor o tamplarie din pvc sau aluminiu de cea mai buna calitate a facut din firma Oli Division un fabricant recunoscut la nivel European. 

Cu sediu in Ghercesti langa Craiova, Oli Division face parte din elita fabricantilor de tamplarie pvc si aluminiu din Romania.

In cei peste 15 ani de activitate, Oli Division sa remarcat prin dorinta de a deveni si mai buni. Mereu in pas cu noutatile din industria tamplariei, Oli Division va propune profile si feronerie de calitate Germana la un pret echitabil. Printre diversele profile utilizate, am ales Gealan, Deceuninck sau Veka cu 4, 5 sau 6 camere pentru un confort termic sporit. In ce consta feroneria sau manerele, am ales feronerie de la GU Unijet o firma Germana de renume mondial. Manerele au fost alese din gama HOPPE Secustik extrem de rezistente. 

Misiunea Noastra

Mereu in pas cu tehnologia, Oli Division va ofera tamplarie pvc si aluminiu de calitate la un pret echitabil. Misiunea noastra este de a oferii clientilor un lucru de calitate …

Confort Termic

Am ales profile, feronerie sau sticla de calitate pentru un confort termic placut. Oli Division vine in casele sau firmele dvs cu o tamplarie de calitate atat atat pentru Romania cat si pentru UE.

Dezvoltare

Tot timpul inclinata spre tehnologii noi, Oli Division a cautat sa ofere clientilor cea mai noua tehnologie in materie de tamplarie. Pentru noi, dezvoltarea inseamna un pas inainte spre un lucru bun.

Preturi & Tarife

Cu tarife competitive si preturi bune, am intrat in piata din Romania ca un producator de calitate. Tari precum Belgia, Franta, Germania sau Italia, au ales preturile noastre nu pentru ca sunt echitabile ci pentru calitatea pe care o oferim partenerilor si clientilor nostri.

Calitate

Calitatea inseamna pentru Oli Division prima masura care se impune atunci cand negociem cu un client. Deviza noastra principala este aceea de a va propune un produs de calitate superioara care sa reziste si peste 25 de ani.

Echipa noastra tehnica

Cu o echipa tanara si dinamica, Oli Division este capabila sa raspunda la cele mai complicate lucrari de executie …

Maria Petrescu

Secretariat

Florin Mitrica

Manager General

Alina Voicu

Contabilitate

Ai intrebari ?

Ai intrebari si vrei sa intri in contact cu noi? Ne poti contacta dand click pe butonul alaturat. 

Derulează în sus
Translate »